در حال بارگذاری ...

دانشگاه فنی و حرفه ای

آموزشکده فنی و حرفه ای پسران خمین - دکتر حسابی

تاریخچه:

با استعانت از درگاه خداوند متعال و همّت مسئولین محترم شهرستان خمین - زادگاه رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)-آموزشکده فنی وحرفه ای پسران خمین(دکتر حسابی)در مهرماه 1384 با پیشنهاد اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی و تصویب دفتر امورمدارس عالی فنی وحرفه ای و تایید شورای گسترش وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به شماره 7308/22 تاسیس و مبادرت به پذیرش 70 دانشجو در دورشته برق صنعتی و مکانیزاسیون کشاورزی در مقطع کاردانی نمود .

با توجه به توانائی های علمی و فرهنگی و تجهیزات کارگاهی ، درمهرماه 1390 مجوز پذیرش دانشجو در رشته الکترونیک را نیز دریافت و هم اکنون در دونوبت روزانه وشبانه در سه رشته تحصیلی با به خدمت گرفتن کادر اداری و آموزشی مجرب ، با دارا بودن 5 ساختمان مجزا ، در زمینی به مساحت 24033 متر مربع و فضای اداری وآموزشی به مساحت 2690 متر مربع ، دارای امکانات کارگاهی، نمازخانه ، سالن ورزشی ،سلف سرویس ، آزمایشگاه کشاورزی ، کارگاه های الکترونیک و الکتروتکنیک شامل کارگاه های ماشینهای الکتریکی AC ,DC  ، مدار فرمان ، هیدرولیک وپنوماتیک ، سیم پیچی و جوشکاری ، سایت و کارگاه کامپیوتر ، واحد سمعی وبصری ، سالن اجتماعات ،تاسیسات و فضاهای سبز ، به فعالیت آموزشی خود ادامه می دهد.

این مرکز متناسب با چشم انداز نظام آموزش عالی کشور در افق 1404 از نظر شاخصهای آموزشی منطقه با استفاده از فناوریهای نوین ، دارای ویژگیهای خاص فرهنگی و اقتصادی بوده و با توجه به ارزشهای والای اسلام و تمرکز براستراتژی های نظام آموزش عالی ، بر اصول آموزش پایدار و کاربردی وتربیت نیروی انسانی ماهر، مومن ومتعهد ،آگاه وکارافرین تاکید و درجهت توسعه منافع ملی و عدالت اجتماعی فعالیت می نماید.

نزدیکی به قطبهای صنعتی کشور از جمله شهرستان اراک و اصفهان تاثیر بسزایی در جذب دانشجو در رشته های متعدد تحصیلی برای ورود به بازار کار فنی در بخش صنعت را دارا می باشد.همچنین در حوزه کشاورزی نیز این مرکز دارای ویژگیهای منحصر به فردی از جمله قرارگرفتن شهرستان خمین در نقشه جامع کشوری به عنوان قطب کشاورزی و دامپروری کشور ، این شهر را به یکی ازمراکز تحقیقات کشاورزی ،به جهت دارابودن دشت های حاصلخیز کشاورزی تبدیل نموده است ؛لذا توسعه رشته های کشاورزی و دامپروری را به نحو مطلوبی
امکان پذیر می سازد.